fbpx

Sales

6 Tips To Design Chatbot To Improve Your Sale

Adoption of chatbot from small to big business is without a doubt, increasing at an incredible pace. Based on the survey done by Business insider, more than 80% of the business want chatbot to be part of them by 2020. You can read here to read more about it. There are many ways to utilise …

6 Tips To Design Chatbot To Improve Your Sale Read More »

Remote Sales Team – Asas

Okay remote sales team, secara definisinya, kita tahu la kan. Sales team yg takde office, kerja dekat mana2, asal ada phone, ada internet, available, dan juga boleh buat kerja yakni kerja sales. Fasa saya sekarang ni masih baru, dan juga masih mentah. Perkongsian ini mainly untuk rakan-rakan yg mungkin berminat nak buat remote sales team …

Remote Sales Team – Asas Read More »

Closing : 80/20 Rule

Mostly ramai yang dah tahu, apakah 80/20 rule. Kalau anda tak pernah dengar, atau tak berapa jelas, boleh rujuk kepada blog post ini. Contohya, 80% masa yang kita gunakan di dalam satu hari, mungkin membawa kepada 20% sahaja output harian kita. Sedangkan, 20% masa yang kita gunakan itu dapat menghasilkan 80% output.   So sama …

Closing : 80/20 Rule Read More »

Pok Nik – Closing Team dan Scaling Up

Pok Nik adalah salah seorang mentor yang bertanggungjawab mengubah mindset saya di dalam business sejak setahun yang lalu (2017). So saya nak berkongsi terus dengan anda sharing dari Pok Nik. Saya tidak ambil sebarang kredit dari perkongsian ini – boleh click terus link embed di bawah dan baca di Facebook. Saya strongly suggest untuk follow …

Pok Nik – Closing Team dan Scaling Up Read More »

Subscribe now

Join our mailing list to receive premium tips & trick to automate and increase your sales!